Over broodje liefde

Het begon met een traan. Een traan die er lang niet wou komen, maar snel gevolgd werd door vele andere. Dit is het verhaal van iemand die uit een periode met een depressie klimt, die de harde kant beleefde en tot het uiterste punt was gekomen. Dankzij liefde in alle vormen om me heen kan ik timmeren aan een weg om terug een stuk leven op te bouwen. Met goede en minder goede momenten. Via deze website wil ik mensen die even diep zitten als ik zat aanmoedigen om niet op te geven. Ik wil mensen om hen heen helpen inzciht te krijgen, helpen te begrijpen wat dat monster "depressie" eigenlijk is. In een ver verleden maakte ik brood, gebak, boterkoeken, ijsjes, ... Als iets een thuisgevoel kan geven, dan is het wel de heerlijke lucht van gebak. Daarom wat recepten en advies tussen de zwaardere stukjes.